Go to top
Termeni și condiții

1. DEFINITII ȘI TERMENI

exghts – societatea comerciala S.C. EXGHTS S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, sediul social în municipiul Brașov, Bulevardul 15 Noiembrie 44, județul Brașov, având număr de ordine în Registrul Comerțului J08/2315/2018, cod unic de înregistrare fiscală RO 39980015, telefon 0762.212.001, e-mail: info@exghts.com.

Client – poate fi orice persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre exghts (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre exghts si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Clientului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site. Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Site – website-ul online gazduit la adresa web exghts.com si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client, prin care Clientul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Produse si Servicii de pe Site.

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Produse si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Client, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut – reprezinta:
– toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
– continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
– informatii legate de Produsele si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
– informatii legate de Produsele si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
– date referitoare la Vanzator sau alte date privilegiate ale acestuia.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit Produs sau Serviciu. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului in cadrul unei discutii.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Produsele si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei solicitări pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2.Contractul se incheie intre Vanzator si Client ulteriornegocierii ofertei de pret si stabilirii tuturor detaliilor tranzactiei.

2.3. Informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Ofertei, dar nu au implicatii comerciale.

3. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzanddar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, iconite, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a exghts, societatii fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2. Clientului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de exghts, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al exghts asupra Continutului, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al exghts.

3.3. Orice Continut la care Clientul/Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta acestui document, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre exghts si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea exghts cu referire la acel Continut.

3.4. Clientul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentului document.

3.5. In cazul in care exghts confera Clientului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea exghts pentru respectivul Client/Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.6. Niciun Continut transmis catre Client/Utilizator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea exghts si/sau al angajatului exghts care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. OFERTA

4.1. Clientul/Utilizatorul poate solicita oferta de pret pe Site, prin completarea formularului de solicitare oferta, urmand a finaliza Contractul ulterior primirii ofertei de pret si a tutror detaliilor. Solicitarea unei estimari de pret pentru un Produs/Serviciu, in lipsa finalizarii unui Contract ferm, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea Produsului/Serviciului.

4.2. Prin completarea formularului si transmiterea datelor solicitatre, Utilizatorul/Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de estimare oferta pret sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii solicitarii.

4.3. Prin transmiterea datelor, Utilizatorul/Cumparatorul consimte ca exghts poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil si agreat intre parti, in orice situatie in care este necesara contactarea Utilizatorului/Cumparatorului.

4.4. exghts poate anula estimarea oferteitransmisecatre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate acestuia sau la expirarea valabilitatii ofertei, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

4.5. Prețurile prezentate pe site nu includ taxa pe valoarea adaugată prevăzută de lege și nu includ o taxă de livrare.

Pentru produsele care implică livrare fizică, taxa de livrare pentru fiecare comandă nu va fi aceeași. Costul pentru fiecare metodă de livrare este indicat clar în timpul procesului de finalizare a comenzii sau în oferta de preț negociată și transmisă clientului. Taxa standard de livrare standard este corelată cu furnizorul de servicii curierat sau Poșta Română și este de minim 10 lei.

4.6. Furnizorul de servicii este obligat să pună la dispoziția destinatarului, înainte ca destinatarul să trimită oferta de a contracta sau acceptarea ofertei ferme de a contracta făcută de furnizorul de servicii, cel puțin următoarele  informații, care trebuie să fie exprimate în mod clar, neechivoc și într-un limbaj accesibil:

a)   etapele tehnice care trebuie urmate pentru a încheia contractul;

b)   daca contractul, odată încheiat, este stocat sau nu de către furnizorul de servicii și dacă este accesibil sau nu;

c)   mijloacele tehnice pe care furnizorul de servicii le pune la dispoziție destinatarului pentru  identificarea și corectarea erorilor survenite cu ocazia introducerii datelor;

d)   limba în care se poate încheia contractul;

e)   codurile de conduită relevante la care furnizorul de servicii subscrie, precum și informații  despre modul în care aceste coduri pot fi consultate prin mijloace electronice.

5. DISPONIBILITATEA SI PLASAREA COMENZII

5.1. Disponibilitatea unui Produs va fi afisata in Site dupa cum urmeaza:
“disponibil” – daca Produsul/Serviciul este disponibil / in stoc.
“oferta limitata” – daca Produsul/Serviciul este disponibil pe o durata limitata de timp sau numar bucati.
“la comanda” – Produsul nu este disponibil imediat si pentru moment nu sunt afisate informatii despre disponibilitatea acestuia. Dar, daca inregistrezi o solicitare pentru un Produs/Serviciu care are in dreptul lui “la comanda”, unul dintre consultantii nostri te va contacta ca sa iti comunice detalii suplimentare.
“momentan indisponibil” – momentan nu poate fi achizitionat Produsul/Serviciul din portofoliul exghts.

5.2. Plasarea comenzii si încheierea contractului 

Opțiunile disponibile de plasare a comenzii sunt prin intermediul site-ului exghts.com for fi publicate distinct. Pentru informații  suplimentare vă rugăm sa vizitați pagina dedicată Serviciu clienți.

Imediat după plasarea comenzii, dacă ne-ați furnizat adresa de e-mail, veți primi un e­-mail de confirmare. În cazul în care nu va putem procesa comanda, dintr-un anumit motiv, vă vom anunța în cel mai scurt timp. În cazul în care am primit deja plata pentru comanda dvs., vom încerca să vă rambursăm suma respectivă utilizând aceeași metodă ca cea folosită pentru efectuarea plății.

6. CONFIDENTIALITATE

6.1. exghts va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

6.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Utilizator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al exghts.

6.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti exghts acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, transmite aceste materiale sau informatii. exghts nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

7. COMUNICARI COMERCIALE

7.1.Utilizatorul/Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat exghts pentru comunicarile comerciale continand informatii generale inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:
7.1.2. prin modificarea setarilor la sectiunea “Abonare newsletter”;
7.1.3. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in comunicarile comerciale primite de la exghts;
sau
7.1.4. prin contactarea exghts.

7.2. In urma achizitionarii unui Produs sau Serviciu, exghts poate transmite Cumparatorului/Utilizatorului comunicari comerciale cu privire lasugestii de Produse sau Servicii recomandate a fi utilizate impreuna cu Produsul sau Serviciul achizitionat.

7.3. Clientul/Utilizatorul se poate dezabona, in orice moment, de la comunicarile comerciale mentionate la punctul 7.2. de mai sus prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la exghts sau prin contactarea exghts in acest sens.

7.4. De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Produse si Servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare, ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terți și nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea exghts.

7.5. exghts poate organiza campanii promoționale, pe care le va aduce la cunoștință  utilizatorului prin mijloacele de comunicare la care acesta a consimțit în prealabil. Regulamentele acestora vor fi aduse la cunoștință eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului sau prin intermediul mesajelor de poștă electronică, fiind valabile numai pe perioada de desfășurare a campaniei. Promoțiile sunt valabile doar în perioada de timp indicată. exghts poate întrerupe sau anula în orice moment, fără nicio notificare prealabilă, orice promoție, fără să fie responsabilă de nicio daună directă sau indirectă care  s-ar putea crea în sfera juridică a utilizatorilor săi.

Utilizatorul consimte să nu considere spam comunicările electronice provenite de la exghts prin intermediul poștei electronice. De asemenea, utilizatorul consimte că este de acord ca orice comunicare adresată via e-mail sau postată pe site satisface orice cerință legală pentru a fi considerată ca făcută în scris.

7.6. In niciun caz exghts și furnizorii săi nu pot fi trași la răspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, derivate din utilizarea site-ului exghts.com și a serviciilor oferite prin intermediul acestuia sau ca urmare a imposibilității utilizării acestora. Deși face toate eforturile în acest sens, exghts nu garantează că funcționarea site-ului și a serverelor va fi neîntreruptă și lipsită de erori, că utilizarea site-ului este lipsită de riscuri (viruși, alte elemente sau acțiuni care pot provoca daune, specifice internetului și tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitații informațiilor), că informațiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte și la zi. Prin urmare, exghts nu îți asumă costurile  referitoare la asistența tehnică și repararea eventualelor daune. In nici un caz exghts nu poate fi făcut răspunzător pentru daune, directe sau indirecte, derivate din utilizarea sau limitarea accesului la site. exghts nu garantează continuitatea, neîntreruperea sau securitatea accesului la site-ul exghts.com sau la alte servicii.

8. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Avem rugamintea sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

9. FOLOSIREA COOKIE-URILOR

Vezi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

10. FORTA MAJORA

10.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale asumate contractual, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
10.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

11. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul document este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre exghts si Utilizatori/ Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Brasov.

Secured By miniOrange